februar 2015

#43: Egg - eggedosis

Eggedosis. Det har vært en utfordring i tidligere episoder. Jeg husker tilbake til Episode 19 (Bløtkake), der leseren Inger Anne forsiktig antydet at jeg kunne pisket eggedosisen lenger. Og vi husk...

#42: Dipp med krydderurter

Da var det helg igjen og tid for dipp med krydderurter, og jeg tar likegodt og lager grønnsaker som snacks også slik at jeg har noe å dyppe i dippen, hehe. Handleturen her er for så vidt ganske ...

#41: Dill- og timiansild

Jaja dere, da var det slutt på moroa med gratis deilig mat levert på døra, og tilbake til den harde FBTB virkeligheten. Og hardere FBTB virkelighet enn dette finner man vel knapt, for i dag skal vi...

Reklamepause: Adams matkasse

Min kone (og for å være helt ærlig, jeg også) har begynt å bli veldig lei av å spise denne FBTB-maten uke ut og uke inn, så jeg måtte komme på noe lurt for å blidgjøre henne og få henne til å bli l...
Fra Boller Til Burritos

Fra Boller Til Burritos

31, Åmot

Jeg er en 30 år gammel mann som ikke kan lage mat. Jeg har derfor bestemt meg for å koke meg gjennom den eneste kokeboken jeg har, fra A til Å. Eller forsøke å koke meg gjennom den, i alle fall. Følg veien mot Å på fbtb.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits