november 2014

#30: Brød - med rug

Suksesshistorien med brødene fortsetter, men jeg merker at det blir verre og verre å få dette til å fremstå som underholdende for dere lesere. Sorry! Husk at det er bare noen få brød igjen nå, så b...

#29: Brød - med hvete

Etter å ha lykkes meget godt (om jeg skal få si det selv) med de to forrige brødrettene, var selvtilliten på topp når jeg en kveld for litt siden tok tak i neste brødoppskrift, som er den med hvete...

#28: Brød - med havregryn

Jaja dere, atter et brød. Jeg synes ting gikk skikkelig bra med den loffen fra forrige episode, og selvtilliten er på topp foran dagens grovbrød med havregryn. Men jeg har forstått det slik at jo m...

#27: Brød - Loff

Jaja dere, nytt brød, nye muligheter! Tusen takk for gode tips i forrige omgang, er tydelig at det er en del stjernebakere der ute blant dere! Så nå blir det spennende å se om jeg karer å innarbeid...

#26: Brød - egen melblanding

Uff. Da var tiden kommet for brødbaking. Har gruet meg til dette helt siden jeg bladde opp innholdsfortegnelsen i FBTB for første gang og det sank inn at jeg måtte gjennom syv brødoppskrifter før j...

#25: Brun saus

Hehe. Det viste seg faktisk at det VAR en oppskrift for blomkålsuppe på side nittito, den var bare kamuflert som en tipsboks! Takk til leser Inger Anne for denne sylskarpe observasjonen. Jeg lover ...
Fra Boller Til Burritos

Fra Boller Til Burritos

30, Åmot

Jeg er en 30 år gammel mann som ikke kan lage mat. Jeg har derfor bestemt meg for å koke meg gjennom den eneste kokeboken jeg har, fra A til Å. Eller forsøke å koke meg gjennom den, i alle fall. Følg veien mot Å på fbtb.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits